marți, 27 octombrie 2009

18.02.2009 03.48

Το αντρικό περιοδικό GQ τοποθέτησε τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, στην κορυφή της λίστας με τους 10 πιο καλοντυμένους άντρες στην Αμερική. Το περιοδικό εκτίμησε τον 28χρονο αστέρα της ποπ μουσικής, για την επιρροή του στη μόδα και τις προχωρημένες του επιλογές με καπέλα, στενά παντελόνια και μοντέρνα σακάκια.

Προς τις γυναικες, ποιο πιστευετε οτι ειναι το ιδανικο ντυσιμο σε εναν αντρα, πως τον προτιματε?
Προς τους αντρες, πιστευεις οτι το ντυσιμο σου μπορει να κανει εντυπωση σε μια γυναικα η δεν το δινεις καθολου σημασια?
ΛΑΝΣΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΔΑ?
ΑΝΑΜΑΛΒΑΝΩ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ
ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.


apantisi 14:07
H μόδα, ως παροδικός τρόπος ζωής - η λέξη προέρχεται από την λατινική modus: τρόπος - , σχετίζεται, θεωρητικά τουλάχιστο, με το σύγχρονο, το ωραίο ή και το πρακτικό. Στην πράξη, όμως, πολλά από τα στοιχεία της δεν είναι ούτε καινούργια, αφού επαναλαμβάνονται περιοδικά, με μικρές έστω αλλαγές, αλλά ούτε και ωφέλιμα, καθώς συχνά δεν εξυπηρετούν, δε διευκολύνουν και δεν είναι χρήσιμα.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι σπεύδουν να συμορφωθούν με όσα η μόδα επιτάσσει. Οι λόγοι που ωθούν τους ανθρώπους σε μια τέτοια συμπεριφορά είναι ψυχολογικοί, κοινωνικοί, αισθητικοί και οικονομικοί.
Η μόδα ικανοποιεί την επιθυμία ή την ανάγκη μας για ανανέωση, έστω και εξωτερική, επιφανειακή.
Κολακεύει την φιλαρέσκειά μας, προσφέροντάς μας την αίσθηση της διάκρισης και της επιβεβαίωσης.
Κατά την άποψη μου, το ιδανικό ντύσιμο για τον άντρα είναι αυτό που δεν χάνεται η φυσικότητα, η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του. Να ανταποκρίνεται στην προσωπική του περί ωραίου αντίληψη. Να μην προκαλεί εντύπωση με μια εκκεντρική, όσο με μια διακριτική, καλά επιμελημένη εμφάνιση. Να ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές του, να τον εξυπηρετεί στην πράξη και να αισθάνεται άνετος μέσα στην επιλογή του.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu